lamqta.com/horoskop-za-denq/blog ОвенОвните за този ден трябва да си плануват тиха класическа

...
lamqta.com/horoskop-za-denq/blog ОвенОвните за този ден трябва да си плануват тиха класическа
Коментари Харесай

Хороскоп за неделя

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog 
Овен
Овните за този ден би трябвало да си плануват тиха класическа вечер в фамилията. Може да поиграят с децата, вкусно да си похапнат на вечеря, както и да погледат преди сън забавен филм. Страсти не се плануват, само че за сметка на това ще получите не дребна доза душевна топлина.
Телец
Независимо кой ще Ви направи това привлекателно предложение, до какъв брой многообещаващ наподобява този човек и до какъв брой мощно е изкушението, обезателно би трябвало да помните, че в случай че всичко е прекомерно хубаво, с цел да бъде истина, вероятно в действителност е по този начин. И това е двойно евентуално, в случай че сте във фаза на наивност и леко се поддавате на увещание. Затова в случай че се съмнявате дали е истина, както нормално се обърнете към човек, на който вярвате.
 
Близнаци
Вече сте на 100 % подготвени да осъществите намисленото, а ентусиазмът може да се съобщи и на Вашите другари. Възможно е, те да почнат да вършат нещо сходно на това, което сте възнамерявали, или да Ви попитат може ли да последват Вашия образец. Ако може да преразгледате проектите си и да се пренастроите на екипна работа, би било доста добре. Какво може да е по-добро от нов метод на деяние в компанията на остарели другари?...
 
Рак
Раците би трябвало да бъдат доста внимателни: през този ден представителите на знака доста рискуват да изгубят, и то заради личното си нехайство. Във всяка работа е нужно нараснало внимание и точност, само че това изключително мощно се отнася за тези, които имат работа със комплицирана техника, остри принадлежности и транспортни средства. За благополучие през този ден околните хора няма да Ви основават спомагателни усложнения. Личните връзки ще се подреждат доста хармонично, а разправии са малко евентуални. Вечерта е извънредно подобаваща за отмора в къщи.
 
Лъв
През този ден звездите Ви поучават да вземете интензивно присъединяване в поддръжката на заниманието на Вашия обичан човек ” да добавите още един експонат в неговата сбирка, да отидете с него на мач на обичания му тим, или да се възхитите на следващото му произведенеи на изкуството.Днес е по-добре да не предприемате дейни дейности, ориентирани за смяна на съществуващата обстановка. Тя и сама скоро ще се промени, единствено че посоката на смяна не е известна.
 
Дева
Прекрасно време за духовното Ви развиване и за поява на позитивни страсти. Това, което ще Ви донесе най-голямо задоволство са заниманията, свързани с обучение, научните проблеми и тези, които са свързани с водещи технологии. Ако имате концепция за пътешестване или малко странствуване, реализирайте го. Съвместен бизнес и научни планове ще Ви динесат полза.
 
Везни
Днес доста малко ще Ви интересува мнението на Вашия обичан човек за това, какво вършиме, а още по- малко – какво мислите. По тази причина може единствено да му съчувствате: от негова позиция Вие изобщо и нямате желание да преценявате с него. Може би все-пак си заслужава, да му обърнете малко повече внимание?...
 
Скорпион
Днес ще Ви бъде тъжно и самотно в компанията на Вашия обичан човек, даже той да постави всички вероятни и невъзможни старания с цел да промени обстановката. Тя ще се промени единствено при положение, че Вие мощно поискате това, и насочите много старания за осъществяване на това предпочитание.
 
Стрелец
Част от тежестта на непоклатимите убеждения се явява знаенето на това, къде и по какъв начин да ги изкажете. Днес си коства да си извършите опит и да си премълчите, до момента в който другите се оправят в обстановката. Позабавлявайте се на взаимоотношението на участниците в групичката и си помислете, по какъв начин тези хора работят дружно. Ще откриете забавни връзки, които ще оживят други области на Вашия живот. Има още един метод за другарство, който в никакъв случай не сте взимали под внимание. Приемете го през днешния ден, а се възползвайте от него на следващия ден.
 
Козирог
Днес ще Ви бъде тъжно и самотно, без значение от непрекъснатото наличие на Вашия обичан човек до Вас, въображаемо или физически. При всички случаи той не може да облекчи Вашата душевна болежка, изключително в случай че и сами не решите да му помогнете по някакъв метод.
 
Водолей
През целия сегашен ден не са изключени непозволени дейности и импулси ( да вземем за пример незапланувани покупки). Ще Ви бъде мъчно да се удържите в границите на разрешеното, в случай че внезапно видите нещо съблазнително, автентично, излизащо от нормалните рамки. Не отдавайте изключително значение на внезаоно зараждащи астрономически пристрастия, защото още на идващия ден наред ще ги забравите, като че ли в никакъв случай не са съществували. Прекомерната Ви емоционалност може да Ви докара до меланхолия дори при незначителни загуби и неточности.
 
Риби
Обърнете внимание на индивида, който от дълго време е влюбен във Вас. Може би си коства да го дарите освен с вежлива узмивка, само че и с освен това? Ако той фактически заслужава, Вие ще го разберете, а това може да се смята за рожден ден на нова обич.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР